First Hotel Norrtull
Nya upplevelser i det gamla vinlagret.
Hotellet ligger i den gamla byggnaden som uppfördes 1923 i syfte att verka som Sveriges centrallager av vin och sprit. Här bestämdes Sveriges alkohol utbud, importerade viner provades och egna smaksättningar skapades.
Hotellet erbjuder idag unika ytor för konferens, event och festvåning. Vår största lokal tar upp till 220 personer i biosittning, 350 i sittande middag eller, tillsammans med hotellets restaurang, 550 i mingel.
Hotells restaurang, Brasseri Norrtull, erbjuder menyer från svenska klassiker, guldkorn från kontinenten och våra egna brasserie favoriter. Restaurangen förvaltar byggnadens dryckeshistoriska arv med ett brett utbud av öl, sprit och vin på glas.
Kapacitet
Hotellets största lokal champagnesalen, kan delas av i tre delar med hjälp av ljudsäkra vikväggar och erbjuder då Chardonnay, Pinot Noir, och en mingelyta för måltider eller grupprum. Lokalen är 470 m2 stor och når nästan 3 meter i takhöjd på den lägsta punkten.
Öppettider
Måndag – fredag 07:00-23:00
Lördag: 15:00-23:00
Frukost
Måndag – fredag 06:30- 09:30
Lördag: 07:30-10:30
Serverad lunch
Måndag - fredag: 11:30-14:00
A la Carte
Måndag - fredag 17:00-23:00
Mat
Dagenslunch, Konferensluncher kvällsmenyer, Mingelmeny, wraps, mm
424 kr / person
I priset ingår: Förmiddagsfika, 2-rätters serverad lunch, eftermiddagsfika
Dryck
Paket 1) 156 kr/person
1 glas vin till förrätten
1 glas vin till varmrätten
Paket 2) 234 kr/person
1 glas vin till förrätten
2 glas vin till varmrätten
Paket 3) 311 kr/person
1 glasMousserande
1 glas vin till förrätten
2 glas vin till varmrätten
Underhållning
Våra lokaler passar utmärkt för fest, mingel, utställning, föreläsningar mm.
Med hjälp av våra samarbetspartners hjälper vi till att hyra in DJ, scen, ljud och ljud allt efter era behov och önskemål.
Utrustning
I konferenslokalen ingår teknik för ljud, ett headset och en handmikrofon, WIFI, projektor, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial samt frukt och vatten.